YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ

Telefon : 0(342)2503666
WEB https://yeal27.meb.k12.tr
Adres : Dumlupınar Mah 89166 Sk No3 Şahinbey/GAZİANTEP
VİZYON : Ülkemiz amaçları doğrultusunda bilgiyi rehber edinen millî ve manevî değerlerle önem veren insan kaynağı yetişmesine katkıda bulunan kurum olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda Ülkemiz değerlerine bağlı geleceği inşa edebilecek bireyler olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR : ...

Saatler : 07.55-15.05
Yabancı Dil : 1.Yabancı Dil İngilizce 2.Yabancı Dil Almanca
Isınma : Doğalgaz
Servis : Okulumuza Gaziantep´in birçok yerinden öğrenci servis taşıması yapılmaktadır.
Ulaşım : ÖZEL HALK OTOBÜSÜ-"OTOGAR-DÜZTEPE-DUMLUPINAR" Her 5 Dakikada bir geçer. -KALKIŞ GÜZERGÂHI: Otogar – Merveşehir – Cinderesi – Karşıyaka – Kayaönü – İpekyolu - Grand Otel – Forum – Çarşı – Karagöz – Şıhcan – Saçaklı - Düztepe Yaşam Hast. - Dumlupınar. -KALKIŞ GÜZERGÂHI: Dumlupınar - Düztepe Yaşam Hast. – Saçaklı – Şıhcan – Şehreküstü – Mağarabaşı - Deva Hast. – Kalealtı – Forum - Grand Hotel – İpekyolu – Kayaönü – Karşıyaka – Cinderesi – Merveşehir - Otogar
Yerleşim Yeri : DUMLUPINAR MAHALLESİ-YEŞİL VADİ KARŞISI ASLANLIBEL TUTLUK MEVKİİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 6 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol,Voleybol,Basketbol,Boks Atletizm takımları çalışmalarını sürdürmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak 4006 Bilim Fuarına 23 proje ile katılım olmuştur.
Proje Çalışmaları :